Üdvözöllek Kedves Látogató!


Az köztudott, hogy az aloék fogyasztása jótékonyan befolyásolja a szervezetünk működését, de arra biztosan nem gondoltunk, hogy otthonunkban elhelyezve életünk számtalan területén fejti ki kedvező hatását. A feng shui szerint ugyanis az aloé ideális szobanövény, a lakásban bárhol elhelyezve pozitív hatást gyakorol életünkre. Egészséget, gazdagságot és békét hoz életünkbe. Feltölt energiával, tehát minden olyan vágyat teljesít, ami az emberben megfogalmazódik. És hogy ez tényleg így van-e? Tegyünk egy próbát! Szerezzünk be egy egészséges, mutatós növényt, és élvezzük áldásos hatásait!.

Itt megnézheted a teljes gyűjteményemet: Aloek Innen a fölösleg. Az egyes növényekről részletes ismertetőt találtok ha rákattintotok a növény neve alatti » részletes ismertető gombra. A rendelésedet itt tudod leadni nekem. Mihelyt tudom küldöm a növényeket.   Kapcsolatfelvétel.

Aloé:

Belsőleg használva elsőrendű táplálékkiegészítő, számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Jótékony hatással van az immunrendszerre, valamint segíti az emésztést és a szervezet méregtelenítését.
És hogy a kaktuszok szerelmeseinek is kínáljak valamit, két mammillaria kaktusz az alsó sorban egyenesen a kertemből. Remélem mindenki talál magának valót!

  Aloe barbadenisAloe vera gyönyörű

         Aloe barbadensis                                            Aloe vera                           » részletes ismertető                               » részletes ismertető
     
 
mammillaria proliferamammillaria stanley virágzás
           Mammillaria prolifera                                Mammillaria stanley      
           » részletes ismertető                            » részletes ismertető


Aloe arborescens növényem most sajnos nincs eladó. Mostanában mindenki ezt a fajtát kereste, így kifogytak a készleteim. Van viszont rengeteg aloe barbadensis, gyógyhatása vetekszik az arborescensével. Az ára is kevesebb, mert sokkal gyorsabban nő. Fogyasztani is könnyebb, mert a levelei nagyobbak, húsosabbak, mint az arborescenséi.

Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is a tartalmakat, csak a lenti linkre kell kattintanod.


Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Árukészlet

Aloe barbadensis gyönyörű Aloe vera virágzó mammillaria stanley mammillaria
              stanley a kertben aloe barbadensisek a kertben

W3C Validations

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!