Kedvenc orchideáim:

Ezen az oldalon a kedvenc orchideáim láthatók. Az idők során már sokféle orchideám volt, ezekről mindegyikből szerepel itt fotó. Mivel panelben lakom nem mind élte túl, mert voltak kizárólag üvegházban tartható példányok. Ezt nem tudtam amikor megvettem őket, mert lelkesen megvásároltam amit a boltokban találtam. Némelyik kényes fajta még így is évekig megmaradt ilyen "sanyarú" körülmények között is.
Ha tetszettek a növényeim és még további fotókat szeretnél látni róluk, akkor kattints ide: Mindenkilapja. Ezen az oldalon rengeteg képet találsz Phaleonopsisokról (fehér, pöttyös, rózsaszín), Dendrobium Phaleonopsisokról (lila és fehér-piros cirmos). Ezen kívül vannak még Paphiopedilumok (papucsorchideák), Epidendrumok, Miltoniák és Vuylstekearák. Van pár kép a Magyarországon vadon élő fajtákról is. Ezek a Sóstói Természetvédelmi Területen élnek Székesfehérváron, és a fotókat 2010-ben készítettem róluk. Itt él többek között egy különleges faj, Európában már a kipusztulás fenyegeti, de ennek ellenére itt jónéhány példány található belőle (fotó a Galériában).

Ha esetleg kérdésed lenne töltsd ki a kapcsolatfelvétel lapot, és kattints rá a küldés gombra! Kapcsolatfelvetel Meg is oszthatod másokkal a tartalmakat, ha a lenti linkre kattintasz.


Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com